Imobiliare

Auto, Moto si Ambarcatiuni

Piese Auto

Servicii

Locuri de munca

Electronice

Cursuri

Gaming

Haine

Mama si Copilul

Casa si Gradina

Sport, arta, timp liber

Animale

Termeni si conditii

 • Termenii "oferteZ.ro", "site-urile", "site-ul", „site”, "noi", "compania" reprezintă firma MARIUS CATALIN MEDIA NETWORK SRL și serviciile sale oferite prin acest site.
 • Compania are sediul principal în Str. Trandafirilor 60 C, Gaesti, Dambovita.
 • Termenul "Utilizatorul" reprezintă toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează și folosesc site-ul oferteZ.ro, indiferent de motiv.
 • Termenii „Termeni & Condiții”, „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.oferteZ.ro sunteți de acord cu termenii de mai sus, care sunt folosiți pentru a ne asigura că site-ul funcționează pentru toată lumea.

Folosirea oferteZ.ro

oferteZ.ro își rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlătura sau adăuga termeni și condiții prezentului regulament, incluzând , dar nelimitându-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare/utilizare. oferteZ.ro poate beneficia de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile. Indiferent de înștiințările prealabile, utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor și schimbărilor intervenite în prezentul Regulament, precum și corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastră sunt în întregime responsabilitatea dumneavoastră. Prin completarea formularului de înregistrare, click pe butonul de "Înregistrare" și ulterior prin activarea prin e-mailul trimis de către oferteZ.ro pe adresa furnizată de dumneavoastră:

 1. reprezintă o garanție că sunteți persoană fizică, că aveți împlinită vârsta de 18 ani pe secțiunea de matrimoniale sau vârsta de peste 16 ani în restul situațiilor și presupune acceptarea în totalitate a prezentului contract. În ipoteza în care nu ați împlinit vârsta de 16 ani veți putea accesa site-ul oferteZ.ro cu condiția prezentării acordului expres al titularului răspunderii părintești. În cazul în care reprezentați o persoană juridică, parteneriat sau orice alta forma juridică de organizare în conformitate cu standardele de comerț înregistrarea dumneavoastră este o garanție.
 2. sunteți de acord să furnizați în formularul de înregistrare informații corecte, clare și reale si orice alt tip de informație necesară pentru condițiile de plată și vă angajați să actualizați în mod corect și permanent prezentele informații.
 3. reprezintă și garantează că aveți autoritatea de a utiliza serviciile conform prezenților termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord/nu vă manifestați acordul asupra Termenilor sau oricăror altor modificări, singura opțiune este de a vă dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, NU VĂ AUTENTIFICAȚI CU CONTUL ȘI PAROLA INDIVIDUALĂ.

DACĂ NU AVEȚI ÎMPLINITĂ VÂRSTA MINIMĂ SOLICITATĂ ȘI NU PUTEȚI DOVEDI EXISTENȚA ACORDULUI PĂRINȚILOR ORI A TUTORELUI, NU ACCESAȚI SITE-UL oferteZ.ro!

Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că, copiii săi au furnizat Societății datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să informeze de îndată Societatea. În cazul în care Societatea descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, va distruge aceste informații de pe serverele sale imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către companie a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

Acceptarea contractului de utilizare și a modificărilor

Acest contract se aplică site-ului oferteZ.ro, serviciilor și conținutului acestuia. Site-ul, serviciile și conținutul oferteZ.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nicio modificare a condițiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptați termenii și condițiile stipulate în acest document, nu folosiți site-ul oferteZ.ro și serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați "Termeni & Condiții", „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” noastre. oferteZ.ro poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi "Termeni & Condiții" deoarece acest document este legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului oferteZ.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul oferteZ.ro oferă utilizatorilor acces la o colecție bogată de resurse și instrumente online care includ: anunțuri gratuite și servicii de vânzare-cumpărare. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că aceste servicii includ și publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului oferteZ.ro pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că serviciile oferite de oferteZ.ro pot include anumite comunicate de la MARIUS CATALIN MEDIA NETWORK SRL, precum anunțuri legate de noi funcționalități, mesaje administrative și newsletter, și că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul de membru și puteți opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile sunt oferite "așa cum sunt" . Serviciile oferite de oferteZ.ro se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din România și sunt împărțite în 2 categorii: gratuite și cu taxă.

1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilități, disponibile online:

 • înscrierea de anunțuri de mică publicitate de către persoane fizice sau juridice în baza de date oferteZ.ro
 • publicarea acestor anunțuri pe Internet
 • posibilitatea de căutare simplă, avansată, vizionare, salvare a anunțurilor
 • posibilitatea de setare de alerte de căutare pentru categoriile de anunțuri care prezintă interes pentru utilizator
 • posibilitatea de contact a altor utilizatori

2. Serviciile cu taxă se referă la afișarea pe site a formelor de reclamă acceptate și la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clienților companiei.

Responsabilitățile utilizatorului

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați, puneți la dispoziție în mod public pe contul dumneavoastră oferteZ.ro, chiar și fără a fi înregistrat în momentul în care vă activați anunțul prin emailul primit de la oferteZ.ro

Vă obligați să nu faceți următoarele lucruri:

 1. să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
 3. să publicați anunțuri cu conținut ilegal;
 4. să publicați anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxă;
 5. să publicați materiale care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
 6. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informațiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate);
 7. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoționale, "junk mail", "spam", scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitări;
 8. avea adrese multiple în cadrul site-ului care se aseamănă sau care sunt create pe aceeași temă;
 9. promova sau furniza informații despre modul de derulare a activităților ilegale, promova rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime față de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, la a furniza informații despre modul de a fabrica, achiziționa sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme și crearea de site-uri "crush";
 10. posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresă, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalți utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 11. adăugați mai multe anunțuri având același conținut sau înțeles
 12. să adăugați anunțuri în categorii care nu au legătură cu conținutul anunțului

oferteZ.ro nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga și verifica afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiți opțiunea de notificare a moderatorului pentru orice informație care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.
oferteZ.ro își poate asuma acțiuni sau măsuri în privința utilizatorului sau împotriva informațiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site îi garantați companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scară internațională sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menționate înainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site își menține orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clienților noștri și venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Vă atenționăm că politica noastră nu ne permite să acceptăm sau să ținem cont întotdeauna de ideile creative, sugestiile, invențiile sau materialele, altele decât cele solicitate de noi în mod expres.

Utilizarea materialelor

oferteZ.ro vă autorizează să vizualizați și să faceți download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Conținutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006. Întregul material este proprietateaMARIUS CATALIN MEDIA NETWORK SRL, conținutul acestui site web este dreptul exclusiv al companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Companie în țări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

De asemenea, utilizatorii își dau acordul ca prin postarea anunțurilor pe oferteZ.ro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe site-ul oferteZ.ro

oferteZ.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați companiei (inclusiv observațiile și sugestiile) sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți. Totuși, transmițând aceste materiale, dvs. sunteți de acord să acordați oferteZ.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis; și are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener oferteZ.ro. Nu se vor pretinde și nici acorda niciun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs.; compania are de asemenea dreptul să șteargă materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

Obligațiile oferteZ.ro

oferteZ.ro nu are obligația de a controla informațiile oferite de către utilizator și disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, Compania (www.oferteZ.ro) este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. De asemenea, oferteZ.ro își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de către utilizatori pe care poate să le folosească în scopuri publicitare cu respectarea Politicii de confidențialitate. De asemenea, Compania (www.oferteZ.ro) nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale, cu excepția datelor suspuse Politicii de Confidențialitate. Dumneavoastră luați cunoștiință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site. oferteZ.ro nu oferă nicio garanție că:

 • serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului oferteZ.ro și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de oferteZ.ro se află astfel la discreția utilizatorilor și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni & Condiții" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni & Condiții", acestea rămânând în vigoare. Acești "Termeni & Condiții" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră șiMARIUS CATALIN MEDIA NETWORK SRL în privința utilizării site-ului oferteZ.ro, constituind unica convenție dintre dumneavoastră și companie și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de oferteZ.ro
Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.
Regulamentul și relațiile dintre utilizatori și oferteZ.ro vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Răspunderea

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și/sau transmise în Internet de către utilizator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorului.

Încheierea acordului

Compania MARIUS CATALIN MEDIA NETWORK SRL, oferteZ.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Compania s-a conformat prevederilor Regulamentului european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor („GDPR”)-intrat în vigoare în 25.05.2018, precum și prevederilor Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului, adoptată de Parlamentul României. În vederea informării dumneavoastră cu privire la protecția datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați politica noastra de confidentialitate.

Serviciul de curierat Livrare gratuită și verificare colet, Livrare cu verificare

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

 • Vanzator - utilizator oferteZ.ro care pune un anunt de vanzare pe site
 • Cumparator - utilizator care cumpara produse de pe site
 • Curier - companie de curierat. oferteZ.ro lucreaza cu 2 curieri Fan Courier si DPDGroup (DPD)
 • Packing List - reprezinta lista cu caracteristici a produsului: denumire, descriere, cod produs si valoare.

 

Serviciul Livrare gratuită și verificare colet

Serviciul “Livrare gratuită și verificare colet” este opțional și permite Vânzătorilor să livreze unele produse, afișate pe site-ul oferteZ.ro, prin curier (în condițiile enunțate mai jos), fără a plăti taxa de livrare colet, iar Cumpărătorilor le oferă posibilitatea de a verifica produsul la livrare, înainte de a achita contravaloarea acestuia. Astfel, procesul de vânzare - cumpărare se desfășoară în deplină siguranță și devine mult mai avantajos, atât pentru Vânzător cât și pentru Cumpărător. Dacă Vânzătorul dorește să i se achite de către Cumpărător, la livrare, contravaloarea produsului prin serviciul FAN Courier ramburs bani în plic (ramburs cash), atunci Vânzătorul va trebui să achite taxa de ramburs cash, în momentul în care va intra în posesia banilor (îi primește în numerar de la agentul curier).

Serviciul “Livrare gratuită și verificare colet” include transportul produsului de la vanzator/ expeditor la cumparator/ destinatar gratuit pentru 2 livrari/ luna/ utilizator sau gospodarie daca indeplinesc urmatoarele conditii:

 • produsul este vandut prin site-ul oferteZ.ro;
 • coletul este trimis in locatiile standard ale curierului, din Romania;
 • greutatea maxima de 10 kg/ colet;
 • una din dimensiunile maxime stabilite: lungime 60 cm, latime 50 cm, inaltime 30 cm;
 • respecta termenii si conditiile FAN Courier sau termenii si conditiile DPDGroup.

 

Vânzătorul are următoarele obligații:

 • să ofere date de contact și adresa corecte*, astfel încât curierul să poată ridica produsul;
 • să aibă copie după BI/ CI în momentul în care curierul vine să ridice coletul;
 • să ambaleze corespunzător produsul;
 • să nu trimită produse interzise prin lege;
 • să anuleze comanda prin intermediul contului oferteZ.ro în cazul în care tranzacția nu mai are loc;
 • să plătească taxa de ramburs bani în plic, în momentul primirii banilor de la agentul FAN, dacă alege să folosească acest serviciu oferit de FAN Courier;
 • să achite costurile aferente în cazul în care coletul nu se încadrează în serviciul de livrare gratuit oferit de oferteZ.ro.

* Curierul are dreptul de a verifica veridicitatea datelor completate în AWB/ Packing list cu cele din actul de identitate.

Cumpărătorul are următoarele obligații:

 • să verifice coletul înainte de a achita contravaloarea acestuia pentru a se asigura că produsul este conform cu ceea ce a comandat
 • să comunice Vânzătorului date de contact și adresa corecte**, astfel încât curierul să poată livra produsul
 • să achite către curier contravaloarea menționată pe documentele de transport, dacă produsul corespunde celui comandat;
 • să comunice Vânzătorului dacă nu mai dorește produsul;
 • să resigileze coletul și să îl înapoieze curierului dacă, după verificare, nu dorește să mai cumpere produsul;
 • in caz de deteriorare produs/ colet, sa faca poze coletului si produsului deteriorat si să resigileze coletul dupa care să-l înapoieze curierului dacă, după verificare, nu dorește produsul;

** Curierul are dreptul de a verifica veridicitatea datelor completate în AWB cu cele din actul de identitate.

Curierul are urmatoarele obligatii si drepturi:

 • să solicite Vânzătorului copie după BI/ CI;
 • să verifice dacă datele personale din BI/ CI coincid cu datele notate de către Vânzător pe comandă;
 • să preia coletul de la adresa menționată de Vânzător la plasarea comenzii prin intermediul site-ului oferteZ.ro;
 • să verifice concordanța dintre ceea ce se află în mod real în colet și ceea ce scrie că se livrează în documentul de transport/ Packing List; în caz de neconcordanță, curierul nu va prelua coletul de la vânzător;
 • să verifice starea exterioară a coletului și să avertizeze Expeditorul de riscul deteriorării coletului prin multiplele manevre de manipulare;
 • să verifice modul de ambalare a produsului, putând refuza preluarea coletului în caz de ambalare necorespunzătoare***;
 • să ofere Destinatarului/ Cumpărătorului posibilitatea de a deschide și verifica în maximum 7 minute conținutul coletului, înainte de a achita contravaloarea acestuia;
 • să preia contravaloarea produsului de la Cumpărător pentru a o înapoia Vânzătorului;
 • să ia legătura cu Vânzătorul pentru a-i înmâna contravaloarea produsului;
 • să ridice contravaloarea taxei de ramburs bani în plic de la expeditor/ vânzător, în momentul în care îi predă acestuia rambursul în plic;
 • să ia în primire coletele în vederea efectuării livrării numai pe baza unui AWB/borderou de predare-primire, însoțit de Packing List;
 • să nu ridice produse interzise prin lege;
 • să contacteze Vânzătorul pentru a-i returna produsul în cazul în care acesta este refuzat de Cumpărător.

*** Curierul nu răspunde în cazul mărfurilor ambalate necorespunzător.

oferteZ.ro nu are nicio implicare în relația Vânzător - Curier - Cumpărător și nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele neînțelegeri sau deficiențe intervenite până și după livrarea produsului. Pentru orice conflict apărut din momentul în care curierul se deplasează către Vânzător să ridice coletul și până la finalizarea tranzacției (cu sau fără succes) părțile - Vânzătorul, Cumpărătorul și Curierul- vor uza de toate posibilitățile de conciliere amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare, iar în caz de agravare a conflictului și neajungerea la o rezolvare pe această cale, părțile vor apela la instanțele judecătorești competente. De asemenea, oferteZ.ro nu intermediază transferul de bani între Vânzător și Cumpărător. Site-ul oferteZ.ro își rezervă dreptul de a limita accesul utilizatorilor la serviciul "Livrare gratuită și verificare colet" în momentul în care aceștia abuzează sau încalcă vreuna din condițiile menționate pentru acest serviciu și poate să sisteze acest serviciu fără a anunța în prealabil utilizatorii. Pentru mai multe detalii, accesează secțiunea Ajutor - Livrare Gratuita

In cazul în care optiunea “Livrare gratuită și verificare colet” a fost consumată sau nu se doreste utilizarea acestui serviciu, Vânzătorul poate oferi serviciul de livrare și verificare colet bifând opțiunea Doresc să plătesc expediția, beneficiind de tarife preferențiale de curierat, negociate de oferteZ.ro cu Curierul si de a expedia produsul in ziua curenta, in functie de ora la care a fost plasata comanda. Acest serviciu este opțional și permite Vânzătorilor să livreze contra cost produse care respectă termenii și condițiile curierului, iar Cumpărătorilor le oferă posibilitatea de a verifica produsul înainte de a plăti.

Atentionari privind serviciul de Livrare și verificare colet

Aceste atentionari vizeaza livrarile cu serviciul “Livrare gratuită și verificare colet” sau livrarile cu plata la Expeditor.

Pentru zonele/ localitățile din Romania, care nu intră în rețeaua standard ale Curierului, precum și pentru coletele care depășesc greutatea, prețul se calculează în funcție de greutatea coletului și/ sau destinație, și va fi achitat de către Vânzător.

Greutatea care va fi luata in calcul va fi valoarea cea mai mare intre greutatea reală şi cea volumetrică. Greutatea volumetrica fiind calculată astfel:

 • Fan Courier - lungime x lăţime x înalţime / 6000
 • DPDGroup - lungime x lăţime x înalţime / 5000

 

Astfel ca, doar una dintre dimensiunile coletului (lungime sau lăţime sau înalţime) va putea fi maxima.

Verificarea coletului oferă posibilitatea Cumpărătorului de a deschide și verifica pe loc conținutul coletului, în maximum 7 minute, urmând să achite contravaloarea produsului după ce se asigură că acesta este întocmai cel comandat. Verificarea produsului la livrare de catre cumparator este doar VIZUALA, aceasta NU include verificare tehnica sau de alta natura a produsului de catre cumparator sau curier. Se va verifica daca coletul are deteriorari cauzate din vina curierului.

EXPEDITORUL îşi asumă întreaga responsabilitate pentru ambalarea necorespunzătoare a coletelor, atât în ceea ce priveşte starea exterioară, cât şi ambalarea mărfurilor din interiorul acestora.

oferteZ.ro sau Curierul nu răspunde în cazul deteriorarii marfurilor ambalate necorespunzator.

Beneficiile nerealizate si pagubele care nu sunt cauzate de catre noi sau curier nu se despagubesc de catre oferteZ.ro sau Curier.

Intarzierile in livrare, redirectionarile sau cartarile gresite din cauza codului postal/ adresei gresite puse in mod incorect la dispozitie de EXPEDITOR, nu vor atrage niciun fel de responsabilitati asupra oferteZ.ro sau Curier.

Livrarea gratuită nu este disponibilă pentru coletele la care se dorește activarea serviciului de "Asigurare colet".

Toate livrarile gratuite sunt verificate automat de catre un sistem si validate de catre un operator, din aceasta cauza pot aparea perioade mai lungi pana cand comanda este transmisa catre Curier.

O comanda plasata cu serviciul “Livrare gratuită și verificare colet” nu inseamna ca acea comanda a fost trimisa catre curier, ci doar stocata de catre oferteZ.ro pana la verificare, in vederea validarii si trimiterii catre curier.

Daca sunt depistate comenzi cu aceleasi date cu comanda de livrare gratuita utilizata in luna respectiva, acestea din urma vor fi anulate de catre noi. In cazul in care dumneavoastra ati trimis deja 2 colete cu livrare gratuita, restul comenzilor daca sunt cu plata la oferteZ.ro, vor fi anulate.

Anulam o comanda plasata cu serviciul “Livrare gratuită și verificare colet” din urmatoarele motive:

 • a fost o problema cu sistemul de transmiterea a datelor din comanda de livrare catre Curier si astfel a trebuit sa anulam comanda pentru a nu afecta numarul de livrari gratuite dintr-o luna;
 • coletul a fost trimis din sediile Curierului sau o zona industriala;
 • comanda de livrare are o adresa incompleta, in campul Descriere adresa de expeditie este trecuta doar strada, fara numar de imobil sau fara numarul apartamentului sau alte informatii suplimentare;
 • comanda de livrare este cu adrese multiple, in campul Descriere adresa de expeditie sunt trecute mai multe nume de strazi;
 • comanda de livrare are trecute alte elemente inafara de adresa, in campul Descriere adresa de expeditie, ;
 • am identificat ca anuntul contine date incoerente, cu informatii esentiale lipsa si a fost postat doar pentru a frauda serviciul Livrare gratuita si verificare colet;
 • am identificat ca este vorba de comenzi duble, comenzi care au unul sau mai multe elemente comune cu alte comenzi gratuite deja expediate in aceeasi luna (email si/ sau nr. telefon si/ sau adresa si/ sau ip)

În cazul expediţiilor cu plata la la Expeditor, Curierul are drept de retentie asupra coletelor până la achitarea obligaţiilor de plată de catre Expeditor pentru serviciul tur/ retur.

Greutatea maximă admisă per colet este de 30 kg. În cazul în care Curierul depisteaza la sediul central o greutate mai mare, după cântărirea coletului, acesta are drept de retentie asupra coletelor până la achitarea obligaţiilor de plată de catre Expeditor.

Curierul nu transportă metale și pietre prețioase, porțelanuri scumpe, sculpturi și tablourilor de valoare sau alte produse produse perisabile sau ilegale.

Consultați aici sfaturile noastre cu privire la tranzacționarea în siguranță pe oferteZ.ro: https://www.oferteZ.ro/termeni-si-conditii

Anexă Prețuri:

Lista de prețuri practicate pe oferteZ.ro pentru anunțurile cu plată sau anunțurile publicate peste limita gratuită este disponibilă la https://www.oferteZ.ro/preturi-si-modalitati-de-plata

  • oferteZ.ro poate modifica prețurile pentru Promovarea Anunțurilor cât și pentru Publicarea Anunțurilor cu Plată sau a celor ce depășesc limita gratuită admisă în diverse categorii. Modificările prețurilor vor fi anunțate prin furnizarea unei liste de prețuri care poate fi accesată prin Internet.
  • Plata se poate face prin Card online sau prin folosirea serviciului Credit oferteZ.ro.
  • În cazul plății prin card, cursul de schimb stabilit de către furnizorul de plăți cu cardul este cel comunicat de BNR din ziua precedentă plății.

1. Pentru plata prin card de credit/debit este necesară completarea din partea Utilizatorului a formularului de creare a unui anunț. După completarea cu toate datele și informațiile solicitate, formularul este transmis mai departe către serviciul de plată prin card online, MobilPay, în pagina web către care va fi redirecționat utilizatorul.

  • Serviciul de tip Credite oferteZ.ro este un serviciu de tip portofel electronic, pus la dispoziție de către oferteZ.ro utilizatorilor săi.

1. Creditul oferteZ.ro este asociat contului Utilizatorului și permite încărcarea de sume folosite mai apoi ca și Credite cu care se pot achiziționa servicii disponibile pe oferteZ.ro (ex. adăugare anunț cu plată sau promovare anunț). Prin accesarea contului propriu, utilizatorul va putea verifica balanța Creditului oferteZ.ro.

2. Plata prin serviciul de Credite oferteZ.ro nu este disponibilă în cazul în care soldul creditului este 0.

3. Creditele oferteZ.ro nu se pot răscumpăra sau schimba în bani. De asemenea, creditele sau suma plătită pentru achiziționarea acestora, nu vor fi restituite și nu pot fi transferate de la un utilizator la altul, sub nicio formă, nici în cadrul Website-ului nici în afara acestuia.

4. Limita maxim admisă de credite oferteZ.ro, în contul unui utilizator, este de 2 000 credite. Peste această limită nu pot fi încărcate credite.

5. Durata de valabilitate a Creditelor oferteZ.ro este de 12 luni.

Ai mai multe intrebari? Contacteaza-ne

Other articles